Η Βούλα Πατουλίδου ξεσπά για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Πού ήσουν τόσα χρόνια»;
11:03 - 18/01/2021
Με αφορμή τη συγκλονιστική καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, η Βούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. […]
The post Η Βούλα Πατουλίδου ξεσπά για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Πού ήσουν τόσα χρόνια»; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βούλα Πατουλίδου για Σοφία Μπεκατώρου: Πού ήσουν τόσα χρόνια;
«Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά», λέει η Βούλα Πατουλίδου για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.
Διαβάστε το στο Η Bούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της ΕΙΟ: Τώρα το θυμήθηκες, πού ήσουν τόσα χρόνια;
«Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια», λέει η Βούλα Πατουλίδου
Διαβάστε το στο Η Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της ΕΙΟ: «Τώρα το θυμήθηκες, πού ήσουν τόσα χρόνια;»
«Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια», λέει η Βούλα Πατουλίδου
Διαβάστε το στο tanea.grΒούλα Πατουλίδου για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια» (βίντεο)
Η Βούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.
«Γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά πρωταθλητές. Πώς μπορείς να μεγαλώσει ένα παιδί για να καταλάβει ότι η
Διαβάστε το στο pronews.grKατά του προέδρου της ΕΙΟ η Βούλα Πατουλίδου: «Τώρα το θυμήθηκες; Πού ήσουν τόσα χρόνια;»
Οργισμένη μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου είναι η Σοφία Πατουλίδου που έβαλε στο στόχαστρό της τον πρόεδρο της ΕΙΟ.Ξέσπασε κατά του προέδρου της Ελληνικής Ιστιολοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) η Βούλα Πατουλίδου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» για την ολυμπιονίκη της ιστιοπλοϊας η Βούλα Πατουλίδου χαρακτήρισε «εξαιρετικό» άνθρωπο.
«Όταν αναρωτιούνται οι άλλοι γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία είναι ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Bούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της ΕΙΟ: «Τώρα το θυμήθηκες, πού ήσουν τόσα χρόνια;»
«Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια», λέει η Βούλα Πατουλίδου.ω
Διαβάστε το στο to10.gr