Επίθεση στο μετρό - Μητέρα ανηλίκων: «Ο σταθμάρχης χειροδίκησε - Ήθελε να το παίξει τραμπούκος» (βίντεο)
18:08 - 18/01/2021
Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό, μίλησε σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν τα παιδιά της σε αυτή την αντίδραση.
Όπως σημείωσε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying.
«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».
Νέα ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά τεύχη ΜΠΛΕΚ με την κυκλοφορία της νέας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ! from PRONEWS TV on Vimeo.
«Εγώ ζητ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η μητέρα των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Live News – “Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης
Η μητέρα των δυο αδελφών που χτύπησαν αλύπητα στο σταθμάρχη και το βίντεο με την πράξη
To άρθρο Η μητέρα των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Live News – “Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞυλοδαρμός σταθμάρχη – Μητέρα ανηλίκων: Ήθελε να το παίξει τραμπούκος
Ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς το αποτρόπαιο περιστατικό είχε πρωταγωνιστές δύο ανήλικα παιδιά. Η μητέρα των ανηλίκων μίλησε για το συμβάν, δηλώνοντας πως ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη ήταν αποτέλεσμα του τραμπουκισμού του απέναντι στα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στο Mega: «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια» «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το πα
Διαβάστε το στο spoilers