Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν»

20:25 - 18/01/2021

Μια αναπάντεχη κλήση δέχθηκε δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι: Ηταν η υπουργός Παιδείας που θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δυο μήνες τηλεκπαίδευσης. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και έκανε έκπληξη στους μαθητές του, δημιουργώντας τους ... The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»

Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε τη Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν»

Μια αναπάντεχη κλήση δέχθηκε δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι: Ηταν η υπουργός Παιδείας, που θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δύο μήνες τηλεκπαίδευσης. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και έκανε έκπληξη στους μαθητές του, δημιουργώντας τους ... The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε τη Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»

Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι Η υπουργός Παιδείας τηλεφώνησε σε δάσκαλο δημοτικού, τον οποίο θέλησε να συγχαρεί για την κίνησή του να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δυο μήνες τηλεκπαίδευσης, σε στολισμένη τάξη. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και […] The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)