Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν»
20:25 - 18/01/2021
Μια αναπάντεχη κλήση δέχθηκε δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι: Ηταν η υπουργός Παιδείας που θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δυο μήνες τηλεκπαίδευσης. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και έκανε έκπληξη στους μαθητές του, δημιουργώντας τους ...
The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν» appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»
Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι
Διαβάστε το στο NewsBombΗ ανάρτηση δασκάλου που έκανε τη Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν»
Μια αναπάντεχη κλήση δέχθηκε δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι: Ηταν η υπουργός Παιδείας, που θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δύο μήνες τηλεκπαίδευσης. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και έκανε έκπληξη στους μαθητές του, δημιουργώντας τους ...
The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε τη Νίκη Κεραμέως να τον πάρει τηλέφωνο: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΗ ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»
Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι Η υπουργός Παιδείας τηλεφώνησε σε δάσκαλο δημοτικού, τον οποίο θέλησε να συγχαρεί για την κίνησή του να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δυο μήνες τηλεκπαίδευσης, σε στολισμένη τάξη. Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι, στόλισε την τάξη με φωτάκια και […]
The post Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr