Σοφία Μπεκατώρου: Έχω συζητήσει με τα παιδιά μου για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μου
06:27 - 19/01/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και εξηγεί γιατί «δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα».
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: Γιατί δεν μίλησα νωρίτερα για τη σεξουαλική κακοποίηση
“Είμαι συγκλονισμένη και πολύ ευτυχισμένη που βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο πολύ ευαισθητοποιημένος”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων από τις καταγγελίες της για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας, το 1998, όταν ήταν 21 ετών. “Είμαι συγκλονισμένη και πολύ ευτυχισμένη που βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: Γιατί δεν μίλησα νωρίτερα για τη σεξουαλική κακοποίηση appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Σοφία Μπεκατώρου αποκαλύπτει: Γιατί δεν μίλησα νωρίτερα για τη σεξουαλική κακοποίηση
Η Σοφία Μπεκατώρου απαντά σε όλους όσοι την "κατηγόρησαν" γιατί δεν είχε μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, εδώ και 23 χρόνια.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣοφία Μπεκατώρου: Έχω συζητήσει με τα παιδιά μου για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μου
Η Σοφία Μπεκατώρου μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και εξηγεί γιατί «δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα». Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας δηλώνει «συγκλονισμένη και ευτυχισμένη» για το κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπό της μιλώντας στην εφημερίδα Ontime «Βλέπω ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένος και έχει τη διάθεση να ζήσει σε μια πιο υγιή […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: Έχω συζητήσει με τα παιδιά μου για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr