Κάτια Ταραμπάνκο: Η μητέρα της μιλάει πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor
11:03 - 19/01/2021
Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά από μια αρκετά αλλά σύντομη επιτυχημένη πορεία στο Survivor πήρε τον δρόμο
To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Η μητέρα της μιλάει πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ταραμπάνκο: Η μητέρα της μιλάει για την αποχώρησή της από το Survivor
Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της
Διαβάστε το στο Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο μιλάει για την αποχώρηση της κόρης της από το «Survivor»
Στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ, η οποία αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο ZouglaΚάτια Ταραμπάνκο: Ποια η κατάσταση της υγεία της – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της
Survivor: Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της, η Κάτια μίλησε για το παιχνίδι
Διαβάστε το στο NewsBombΗ μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό μιλάει για την αποχώρηση της κόρης της από το «Survivor»
Στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό, Ναταλία Χαβράχ, η οποία αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από το Survivor
Δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» έκανε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό, η οποία ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με την κόρη της, αλλά και το ότι όλα είναι καλά σχετικά με την υγεία της.
Η ίδια τόνισε ακόμη πως την πείραξε που κάποιοι συμπαίκτες της, μιλούσαν άσχημα για την κόρη της πίσω από την πλάτη της.
Δείτε όσα είπε στο lifenewscy (εδώ)
Διαβάστε το στο Κάτια Ταραμπάνκο: Οι δηλώσεις της μητέρας της για την αποχώρησή της από το Survivor
Το όμορφο μοντέλο αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της, για τον λόγο αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, παρά το γεγονός ότι ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια. Τι λέει η Κάτια Ταραμπάνκο για την αποχώρησή της από το Survivor! «Με εγκατέλειψε το κορμί μου, έδωσα το 100% μου από την αρχή» Η […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: Οι δηλώσεις της μητέρας της για την αποχώρησή της από το Survivor appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τα πάντα για την αποχώρησή της (video)
Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά. Πολλοί συμπαίκτες της, μεταξύ αυτώ και ο Περικλής Κονδυλάτος, την στόλισαν για τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια, απαντά πρώτη φορά, από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται. Μιλώντας στο Love It και την Μάρτζυ Λαζάρου, η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚάτια Ταραμπάνκο: Η μητέρα της μιλά για την αποχώρησή της από το Survivor – Είμαι περήφανη για την κόρη μου
Τρίτη, 19 Ιαν 2021 Έχει επικοινωνήσει με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν αναμφίβολα ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor και μια από τις πιο δημοφιλής παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Και όπως είναι λογικό η αποχώρησή της από το παιχνίδι, μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, έφερε αλλαγές και ανατροπές στο Survivor. Η μητέρα της Κάτιας, Ναταλία, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε για την κόρη της: «Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Την περιμένουμε να έρθει. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμη. Με έχουν ενημερώσει ότι είναι καλά στην υγεία της. Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε». Για κάποια αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν είπε: «Εγώ νομίζω ότι η πε
Διαβάστε το στο spoilersΚάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Survivor 5»
Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στο «Love it» και αποκάλυψε την αλήθεια για τον λόγο της αποχώρησής της από το «Survivor 5» αλλά και την έκπληξη που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του Περικλή Βασιλάτου.Μετά από τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και την επίθεση που δέχτηκε κατά την απουσία της από τους συμπαίκτες της, Περικλή Βασιλάτο και Ελευθερία Ελευθερίου, η Κάτια Ταραμπάνκο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά από την αποχώρησή της από το από το «Survivor 5».
Η πιο δημοφιλής παίκτρια του φετινού παιχνιδιού που απασχόλησε τα μίντια όσα κανένας άλλος, μίλησε στο «Love it» από τον Άγιο Δομίνικο και διέψευσε τις φήμες περί αυτοάνοσου που είχαν κυκ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr