Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Χρανιώτη: Σκηνοθέτης με κάλεσε σπίτι του και μου την… έπεσε

10:06 - 20/01/2021

Τον χρόνο πίσω γυρίζει ο Γιώργος Χρανιώτης και σε μια κατάθεση ψυχής στην ON Time μιλά για περιστατικό που έζησε στις αρχές της καριέρας, όταν σκηνοθέτης τον κάλεσε σπίτι του και του την έπεσε. Έχεις δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή σου πριν από τρία χρόνια ότι σου την έπεσε γνωστός σκηνοθέτης. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Αυτό που μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: “Με κάλεσε σπίτι του και μου την έπεσε, σκέφτηκα αν πρέπει να… “

Με αφορμή τα επεισόδια σεξουαλικής παρενόχλησης σε διάφορους χώρους που ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες To άρθρο Γιώργος Χρανιώτης: “Με κάλεσε σπίτι του και μου την έπεσε, σκέφτηκα αν πρέπει να… “ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Χρανιώτης: «Σκηνοθέτης με είχε καλέσει σπίτι του κι έκανε την κίνηση να μου την... πέσει»

ΕΛΛAΔΑ  Τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη  στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην υποκριτική  από σκηνοθέτη αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΟΝ time. Όπως τονίζει ο γνωστός ηθοποιός, ο εν λόγω σκηνοθέτης τον είχε καλέσει στο σπίτι του προκειμένου να μιλήσουν για τη δουλειά... «Αυτό που μου είχε συμβεί είναι ότι ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει. Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει» είπε χαρακτηριστικά στη Σάσα Σταμάτη, επισημαίνοντας ότι αντέδρασε ψύχραιμα. «Αντέδρασα πάρα πολέ ψύχραιμα. Ήταν και μια ε

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Γνωστός σκηνοθέτης με κάλεσε σπίτι του και μου την έπεσε

Γιώργος Χρανιώτης: Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις σε γνωστό μέσο μαζικής ενημέρωσης. Αυτό δεν είναι άλλο από το «ΟΝ time». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για ένα περιστατικό που του συνέβη. Αυτό έγινε με αφορμή τις αποκαλύψεις αθλητριών και φοιτητριών του ΑΠΘ, οι οποίες κακοποιήθηκαν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Αναλυτικότερα: Γιώργος Χρανιώτης: Όλα όσα ανέφερε «Ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει» δηλώνει αρχικά, ο ηθοποιός. «Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει» εξηγεί. Ερωτηθείς πώς αντέδρασε, ο Γιώργος Χρ

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει: «Σκηνοθέτης με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει»

«Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα» λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. Ο Γιώργος Χρανιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην υποκριτική του την… «έπεσε» ερωτικά σκηνοθέτης, ο οποίος τον είχε καλέσει στο σπίτι του να μιλήσουν για …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους