Σπανούλης : «Η στιγμή της αποχώρησής μου θα έρθει πιθανότατα σύντομα»

16:36 - 20/01/2021

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη στιγμή της αποχώρησής του από τα παρκέ, βαδίζοντας πλέον στα 39 του χρόνια και τόνισε πως αυτή δεν θα αργήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη στιγμή της αποχώρησής του από τα παρκέ, βαδίζοντας πλέον στα 39 του χρόνια και τόνισε πως αυτή δεν θα αργήσει.

Διαβάστε το στο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Σπανούλης: Η στιγμή της απόσυρσής μου θα έρθει πιθανότατα σύντομα

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και παραδέχτηκε πως πλησιάζει πλέον η απόσυρσή του από τα παρκέ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε παράλληλα πως θα ήθελε και μετά το τέλος της καριέρας του να συνεχίσει να ασχολείται και κάτι σχετικό με το μπάσκετ. Αναλυτικά όσα είπε: Για το αν σκέφτεται την αποχώρησή του από το παρκέ ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά το έχω σκεφτεί! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα». Για τα μυστικά που έχουν οδηγήσει στην ε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)