Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση να δουλέψω στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μήνα - Ο λόγος που αρνήθηκε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: «Μου πρότειναν να δουλέψω στην Σουηδική Αραβία με μισθό 14.000 ευρώ»
«Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μου θα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, ενώ μου πρότειναν να καλύψουν και τη διαμονή μου. Επέλεξα να μην πάω, καθώς οι συνθήκες στη χώρα δεν είναι υποφερτές. Δε θα μπορούσα να ζω […]
The post Ματίνα Παγώνη: «Μου πρότειναν να δουλέψω στην Σουηδική Αραβία με μισθό 14.000 ευρώ» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜ. Παγώνη: Μου είχαν προτείνει να δουλέψω στη Σουηδική Αραβία με μισθό 14.000 ευρώ
Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο GrTimes εκμυστηρεύτηκε ότι της είχε γίνει πρόταση να δουλέψει στη Σαουδική Αραβία με απολαβές 14.000 ευρώ το μήνα. «Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μου θα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, […]
Διαβάστε το στο Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση να δουλέψω στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μήνα – Ο λόγος που αρνήθηκε
Ασύγκριτες είναι οι συνθήκες εργασίας γιατρών και νοσηλευτών του εξωτερικού, σε σχέση με εκείνων της χώρας μας. Τα όσα ανέφερε στο GRTimes Ελληνίδα νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, για πολυτελή διαμονή και υψηλές αποδοχές, επιβεβαιώνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. […]
The post Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση να δουλέψω στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μήνα – Ο λόγος που αρνήθηκε appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr