Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Έχασα ό,τι εκτίμηση είχα για τον εαυτό μου»
15:47 - 21/01/2021
Σε μια συγκλονιστική παραδοχή προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας για την οδυνηρή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης την οποία βίωσε.
Το άρθρο Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Έχασα ό,τι εκτίμηση είχα για τον εαυτό μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Μπεκατώρου: Έχασα την εκτίμηση στον εαυτό μου - Πότε αποφάσισα να μιλήσω
Η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας μίλησε με λεπτομέρειες για τον βιασμό που υπέστη στο ξεκίνημά της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας - Γιατί το «έθαψε» βαθιά μέσα στον εαυτό της τόσα χρόνια - Πότε και γιατί αποφάσισε να το εξωτερικεύσει
Διαβάστε το στο Σοκαριστική εξομολόγηση από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Όταν τελείωσε, συνειδητοποίησα πως με είχε βιάσει – Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο»
Η Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε στον Εισαγγελέα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, αλλά και για συναθλήτριά της και αποκάλυψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.
Διαβάστε το στο tanea.grΝέα συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου- "Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να τον σπάσω στο ξύλο "
"Έφυγα, ανέβηκα στο δωμάτιό μου. Η συναθλήτριά μου κοιμόταν. Έκανα μπάνιο και ήθελα να βγάλω όλη μου την σάρκα από επάνω μου. Ένιωθα θυμωμένη και αδικημένη που δεν είχα βάλει τις φωνές.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου: “Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο” (video)
Η Σοφία Μπεκατώρου μιλάει για πρώτη φορά μετά την κατάθεση της στον εισαγγελέα για τον βιασμό που δέχθηκε από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.
The post Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου: “Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο” (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΕξομολόγηση ψυχής από την Σοφία Μπεκατώρου: “Όταν τελείωσε κατάλαβα ότι με είχε βιάσει”
Lamianow.gr
Εξομολόγηση ψυχής από την Σοφία Μπεκατώρου: “Όταν τελείωσε κατάλαβα ότι με είχε βιάσει”
Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η Ολυμπιονίκης μας η οποία άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν και άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού η κακοποίησης συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τα όσα βίωσε και για το πως αισθάνθηκε η ίδια θάβοντας μέσα της […]
Εξομολόγηση ψυχής από την Σοφία Μπεκατώρου: “Όταν τελείωσε κατάλαβα ότι με είχε βιάσει”
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣυγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου για τον βιασμό: «Γιατί έκανα τώρα την καταγγελία»
Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για τον βιασμό από παράγοντα στην Ισπανία, τον πόλεμο που δέχτηκε από παράγοντες της Ομοσπονδίας τα επόμενα χρόνια και το πώς αποφάσισε να καταγγείλει τον βιασμό της. Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το βιασμό που όπως κατήγγειλε, υπέστη στην Ισπανία. Η Ολυμπιονίκης έκανε κι άλλες αποκαλύψεις και «απάντησε», ...
The post Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου για τον βιασμό: «Γιατί έκανα τώρα την καταγγελία» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΣυγκλονίζει η εξομολόγηση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου (βίντεο)
Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η Ολυμπιονίκης μας η οποία άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν και άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού η κακοποίησης συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τα όσα βίωσε και για το πως αισθάνθηκε η ίδια θάβοντας μέσα της […]
Διαβάστε το στο dete.gr