Σοκάρει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε, σκέφτηκα να τον σπάσω στο ξύλο

17:21 - 21/01/2021

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. «Η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ θα διεξαγόταν το 1998 στην Πάλμα της Ισπανίας και πήγαμε συνοδεία παράγοντα της Ομοσπονίας. Είχαμε πόλεμο από την Ομοσπονδία, μου είχαν επιτεθεί λέγοντας πως “είμαι ένα τίποτα”. ... The post Σοκάρει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε, σκέφτηκα να τον σπάσω στο ξύλο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε,ένιωθα εγκλωβισμένη

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε,ένιωθα εγκλωβισμένη

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σοκάρει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. «Η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ θα διεξαγόταν το 1998 στην Πάλμα της Ισπανίας και πήγαμε συνοδεία παράγοντα της Ομοσπονδίας. Είχαμε πόλεμο από την Ομοσπονδία, μου είχαν επιτεθεί λέγοντας πως “είμαι ένα τίποτα”. Ένας εκ των παραγόντων της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Σοφία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μπήκε στο δωμάτιο – «Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο» (video)

«Ένιωθα ανήμπορη! Ποιος θα με πίστευε;». Σε μια εξομολόγηση ψυχής, η ολιμπιονίκης που βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά από δύο δεκαετίες για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, εξηγεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε δύναμη και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν, μέσα από το κίνημα «Me […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. «Η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ θα διεξαγόταν το 1998 στην Πάλμα της Ισπανίας και πήγαμε συνοδεία παράγοντα της Ομοσπονίας. Είχαμε πόλεμο από την Ομοσπονδία, μου είχαν επιτεθεί λέγοντας πως “είμαι ένα τίποτα”. Ένας εκ των παραγόντων της […] The post Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της: Ότι και αν είπα δεν σταμάτησε,ένιωθα εγκλωβισμένη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]