Ιρλανδία: Θέλει να εμβολιάσει όλους τους πολίτες ως τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση

19:12 - 21/01/2021

Η Ιρλανδία υπολογίζει ότι θα έχει εμβολιάσει όλους τους πολίτες της εναντίον του νέου κορωνοϊού έως τον Σεπτέμβριο αν τα αποθέματα εμβολίων το επιτρέψουν, δήλωσε  ο υπουργός Υγείας Στίβεν Ντόνελι.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιρλανδία: Η κυβέρνηση θέλει να έχει εμβολιάσει όλους τους πολίτες έως τον Σεπτέμβριο

Η Ιρλανδία υπολογίζει ότι θα έχει εμβολιάσει όλους τους πολίτες της εναντίον του νέου κορονοϊού έως τον Σεπτέμβριο αν τα αποθέματα εμβολίων το επιτρέψουν, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Στίβεν Ντόνελι. “Εγκαθιδρύουμε το (εμβολιαστικό) πρόγραμμά μας στη βάση ενός αποθέματος εμβολίων που θα επέτρεπε σε κάθε πολίτη να έχει εμβολιαστεί έως τον Σεπτέμβριο”, δήλωσε ο […] Το άρθρο Ιρλανδία: Η κυβέρνηση θέλει να έχει εμβολιάσει όλους τους πολίτες έως τον Σεπτέμβριο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ιρλανδία: Στοχεύει σε εμβολιασμό όλων των πολιτών έως τον Σεπτέμβριο

Η Ιρλανδία υπολογίζει ότι θα έχει εμβολιάσει όλους τους πολίτες της εναντίον του νέου κορωνοϊού έως τον Σεπτέμβριο αν τα... The post Ιρλανδία: Στοχεύει σε εμβολιασμό όλων των πολιτών έως τον Σεπτέμβριο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο