Εκτακτο: Η τότε 11χρονη αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας έσπασε τη σιωπή της και συγκλονίζει: Ήταν κανονικός βιασμός!
19:48 - 21/01/2021
«Βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Αυτά ήταν τα λόγια της 11χρονης τότε αθλήτριας ιστιοπλοΐας για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της. Ηταν μόλις 11 ετών, ήταν ένα παιδί...
The post Εκτακτο: Η τότε 11χρονη αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας έσπασε τη σιωπή της και συγκλονίζει: Ήταν κανονικός βιασμός! appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – «Ήταν κανονικός βιασμός»
H αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που στα 11 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη πως είχε υποστεί κακοποίηση. «Βιασμός με ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – «Ήταν κανονικός βιασμός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, σπάει σήμερα τη σιωπή της: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα
Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της η οποία σε ηλικία μόλις 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της. Η νεαρή κοπέλα, τώρα, 10 χρόνια μετά, σπάει την σιωπή της και μιλάει για το τι φέρεται να βίωσε τότε στα χέρια του προπονητή της. Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας μίλησε OPEN TV και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – «Ήταν κανονικός βιασμός»
«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίξουν, ήθελαν να με […]
The post Σπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – «Ήταν κανονικός βιασμός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοκάρει η 11χρονη τότε αθλήτρια ιστιοπλοΐας – “Ήταν κανονικός βιασμός”
Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με
To άρθρο Σοκάρει η 11χρονη τότε αθλήτρια ιστιοπλοΐας – “Ήταν κανονικός βιασμός” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ήταν βιασμός (vid)
Η αθλήτρια μίλησε για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίησή της, που της συνέβη στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών:
Το άρθρο Η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ήταν βιασμός (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr«Ήθελαν να με καταστρέψουν»: Η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας «σπάει» τη σιωπή της
«Έσπασε» τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, για την υπόθεση βιασμού της οποίας ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου.
Διαβάστε το στο Cnn.grΣπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – «Ήταν κανονικός βιασμός»
H αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που στα 11 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη πως είχε υποστεί κακοποίηση. «Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίξουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 11χρονης τότε αθλήτριας ιστιοπλοΐας στο …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΗ τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, σπάει σήμερα τη σιωπή της: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα
Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της η οποία σε ηλικία μόλις 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της. Η νεαρή κοπέλα, τώρα, 10 χρόνια μετά, σπάει την σιωπή της και μιλάει για το τι φέρεται να βίωσε τότε στα χέρια του προπονητή της. Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας μίλησε OPEN TV και τον Γιάννη […]
Διαβάστε το στο dete.gr