Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κακοποιήθηκε «σπάει» τη σιωπή: Βιασμός με όλο το νόημα

20:16 - 21/01/2021

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Ήταν ένα παιδί 11 μόλις χρονών που άνοιγε πανιά και ονειρευόταν διακρίσεις στις ανοιχτές θάλασσες. Προσπάθησαν, όμως, να της κόψουν τα φτερά απότομα. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και […] The post Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κακοποιήθηκε «σπάει» τη σιωπή: Βιασμός με όλο το νόημα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αθλήτρια της ιστιοπλοϊας που κακοποιήθηκε στα 11 σπάει τη σιωπή της: «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η κοπέλα που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία έντεκα ετών και κατονόμασε η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα.  Η κοπέλα μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και […] The post Η αθλήτρια της ιστιοπλοϊας που κακοποιήθηκε στα 11 σπάει τη σιωπή της: «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι