Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το Survivor – «Είμαι ζωντανή»

12:12 - 22/01/2021

Από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor επέστρεψε η Κάτια Ταραμπάνκο. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» ήταν στο αεροδρόμιο και το […] The post Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το Survivor – «Είμαι ζωντανή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το Survivor – «Είμαι ζωντανή – Σύντομα θα πούμε πολλές λεπτομέρειες»

Η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ζωντανή! Είμαι καλά και παιδιά θα τα πούμε όλα σύντομα από κοντά». «Δεν έχω ιδέα για τίποτα. Μόλις γύρισα στο σπίτι και σύντομα θα πούμε πολλές λεπτομέρειες» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Για την Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν έχω δει τίποτα».     […] The post Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το Survivor – «Είμαι ζωντανή – Σύντομα θα πούμε πολλές λεπτομέρειες» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στην παιχνίδι

Survivor spoiler: Αν επιβεβαιωθεί η εν λόγω πληροφορία, τότε η αλλαγή θα είναι μεγάλη για όλους τους παίκτες.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Κάτια Ταραμπανκό επέστρεψε από το Survivor

"Είμαι ζωντανή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στην παιχνίδι

Survivor spoiler: Αν επιβεβαιωθεί η εν λόγω πληροφορία, τότε η αλλαγή θα είναι μεγάλη για όλους τους παίκτες.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο