Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Γιάγκος αντιδρά στο μοίρασμα της κληρονομιάς

16:09 - 22/01/2021

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».  Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Γιάγκος αντιδρά έντονα στο σχέδιο της Μυρτώς να μοιραστούν τα λεφτά της κληρονομιάς με τον Λουκά και τον Ηλία. Τελικά, όμως, αποφασίζει να το σκεφτεί, αντίθετα με τον Ηλία, που φέρνει αντιρρήσεις κάνοντας τη Μυρτώ έξαλλη. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να κάνουν τον Κανέλλο να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα και να πάει επιτέλους να της μιλήσει, ενώ η Μάρμω λέει μια ιδέα στον Παρασκευά για να σώσουν το χωριό τους από τους Φωτεινιώτες, που δεν του αρέσει καθόλου. Η Κική με τον παπά προσπαθούν να πείσουν τη Βαρβάρα να σταματήσει τις προετο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά