Η Μαρία Γεωργιάδου μιλάει για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου
11:39 - 26/11/2019
Στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το […]
The post Η Μαρία Γεωργιάδου μιλάει για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Γεωργιάδου: Το διαζύγιό μου με τον Στράτο είχε πολύ πίκρα...
Όλα όσα είπε για το γάμο του πρώην συζύγου της
Διαβάστε το στο Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη
Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού ήταν την Τρίτη η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Μαρία Γεωργιάδου μιλάει για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου (VIDEO)
Συνέντευξη στο «Happy Day» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου.
«Για χρόνια δεν μπορούσα να με δω στα σίριαλ. Μου ασκώ πολύ σκληρή κριτική. Σε όλους μου τους ρόλους με βλέπω τώρα και λέω γιατί το έκανα έτσι, έπρεπε αλλιώς, γιατί κοίταξα εκεί, έπρεπε αλλού. Σπούδασα φαρμακευτική, αλλά ακολούθησα την υποκριτική.
Με τον Αλκιβιάδη, που είναι πια μεγάλος, επικοινωνούμε πολύ. Ήμουν μοναχοπαίδι και ήθελα να κάνω πολλά παιδιά αλλά έτσι ήρθε η ζωή μου. Το διαζύγιό μου με τον Στράτο είχε πίκρα και για τους δυο μας γιατί δεν τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενη με τη χαρά του Στράτου που ξαναπαντρεύτηκε και εύχομαι τα καλύτερα.
Διαβάστε το στο thestival.grΜαρία Γεωργιάδου: Ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα!
Η Μαρία Γεωργιάδου αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα.
The post Μαρία Γεωργιάδου: Ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr