“Ημουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη” – Η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
09:03 - 24/01/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το
To άρθρο “Ημουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη” – Η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη” – Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο “Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη” – Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη» – Στη δημοσιότητα η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Η εφημερίδα […]
The post «Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη» – Στη δημοσιότητα η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη»! Η συγκλονιστική κατάθεση της Μπεκατώρου στον εισαγγελέα!
Τα όσα κατέθεσε την Τετάρτη η Σοφία Μπεκατώρου ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας που είχε ξεκινήσει ύστερα από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. δημοσιεύει η εφημερίδα Real News. Η Σοφία Μπεκατώρου περιγράφει πως μετά τον βιασμό της, σε ηλικία 21 ετών, ένιωθε αηδιασμένη, ανήμπορη, ακόμη κι ένοχη για ό,τι […]
The post «Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη»! Η συγκλονιστική κατάθεση της Μπεκατώρου στον εισαγγελέα! appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr«Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη» – Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
«Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη» – Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
24/01/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.
Η εφημερίδα «Real News» που κυκλοφορεί σήμερα δημοσιεύει πρώτη φορά τη συγκλονιστική κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα: «Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτ
Διαβάστε το στο filathlos.gr«Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη» – Στη δημοσιότητα η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Η εφημερίδα …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr“Ημουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη” – Η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
H Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Η εφημερίδα […]
Διαβάστε το στο dete.gr