Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της – “Τον είχα σαν πατέρα μου και εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του»
10:18 - 24/01/2021
Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι δίχως άλλο η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε για σεξουαλική […]
The post Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της – “Τον είχα σαν πατέρα μου και εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτή είναι η κατάθεση-σοκ της Σοφίας Μπεκατώρου: "Τον είχα σαν πατέρα μου και εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του"
"Δεν ανέφερα τίποτα σε κανένα μέλος της ομάδας από ντροπή, νιώθοντας ένοχη που δεν είχα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο" κατέθεσε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑυτή είναι η κατάθεση-σοκ της Σοφίας Μπεκατώρου: «Τον είχα σαν πατέρα μου και εκμεταλλεύτηκε τη θέση του»
«Δεν ανέφερα τίποτα σε κανένα μέλος της ομάδας από ντροπή, νιώθοντας ένοχη που δεν είχα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο» Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον αθλητισμό τροφοδότησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε για τον βιασμό που δέχθηκε το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Την Τετάρτη ...
The post Αυτή είναι η κατάθεση-σοκ της Σοφίας Μπεκατώρου: «Τον είχα σαν πατέρα μου και εκμεταλλεύτηκε τη θέση του» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.gr