Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα: “Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη”
11:02 - 24/01/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Η εφημερίδα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η κατάθεση της Μπεκατώρου για τον βιασμό: Επέστρεψα στο δωμάτιο αηδιασμένη και ανήμπορη
Σοκ προκαλούν λεπτομέρειες από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου για την καταγγελία της περί βιασμού από παράγοντας της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας το 1998 και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον χώρο του αθλητισμού. Η Real News δημοσιεύει αποσπάσματα από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία στις 13 Νοεμβρίου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα τον Νοέμβριο: "Τον είχα σαν πατέρα, ένιωθα αηδιασμένη και ανήμπορη"
Η Σοφία Μπεκατώρου από τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταθέσει στον Εισαγγελέα όλα όσα έζησε με τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Πηγή: iefimerida.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει η κατάθεση της Μπεκατώρου : Επέστρεψα στο δωμάτιο αηδιασμένη και ανήμπορη
«Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως ένας άνθρωπος που τον είχα σαν πατέρα μου εκμεταλλεύτηκε τη θέση του»
Σοκ προκαλούν λεπτομέρειες από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου για την καταγγελία της περί βιασμού από παράγοντας της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας το 1998 και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον χώρο του αθλητισμού.
Η Real News δημοσιεύει αποσπάσματα από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία στις 13 Νοεμβρίου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούταν έπειτα από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.
Διαβάστε τι κατέθεσε μεταξύ άλλων η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας:
«Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτι
Διαβάστε το στο Σοκάρει η πρώτη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου: Τον είχα σαν πατέρα, ένιωθα ένοχη, αηδιασμένη
Μεταξύ άλλων, η Ολυμπιονίκης περιέγραψε ότι ντρεπόταν που κάποιος, τον οποίο εμπιστευόταν, την είχε εκμεταλλευθεί
Διαβάστε το στο aek365.comΣοκάρει η κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου:«Τον είχα σαν πατέρα, ένιωθα ένοχη, αηδιασμένη, ανήμπορη»
Συγκλονίζουν όσα αναφέρει η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της ως…
Διαβάστε το στο onsports.grΗ ανατριχιαστική κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου: «Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη»
«Δεν ανέφερα τίποτα σε κανένα μέλος της ομάδας από ντροπή» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο news.grΗ Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα – Ημουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη
Η Σοφία Μπεκατώρου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2020, κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διεργένειτο μετά από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Η εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί σήμερα δημοσιεύει πρώτη φορά τη συγκλονιστική κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα: “Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτιο του, εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια προσπάθησε να με πείσει με κολακευτικά σχόλια, λέγοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα. Στο δωμάτιο έγινε πιο φορτικός, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική αποπλάνηση. Δυστυχώς, δεν αντιστάθηκα, διότι ένιωθα ότι είναι κάποιος που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου και το όνειρό μου, που μόλις εί
Διαβάστε το στο spoilersΣτο φως η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου: Επέστρεψα στο δωμάτιο μου, ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη
Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται η συγκλονιστική κατάθεση που έδωσε την περασμένη Τετάρτη (23/1) στον αθλητικό Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας, η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ύστερα από την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση το 1998 από Παράγοντα της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτιο του, εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια προσπάθησε να με πείσει με κολακευτικά σχόλια, λέγοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα. Στο δωμάτιο έγινε πιο φορτικός, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική αποπλάνηση. Δυστυχώς, δεν αντιστάθηκα, διότι ένιωθα ότι είναι κάποιος που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου και το όνειρό μου, που μόλις είχε πραγματοποιηθεί κ
Διαβάστε το στο spoilers«Καταπέλτης» η πρώτη κατάθεση της Σ. Μπεκατώρου: «Ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη-Τον είχα σαν πατέρα μου»
Η Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου, μετά την καταγγελία για τον βιασμό που υπέστη το 1998 από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, βοήθησε πολλές γυναίκες, δινόντάς τους το θάρρος να μιλήσουν για αντίστοιχες εμπειρίες τους. Στην εφημερίδα Real News δημοσιεύθηκε απόσπασμα από την κατάθεση που η ίδια έδωσε στον εισαγγελέα τον περασμένο Νοέμβριο. Ειδικότερα, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου […]
Διαβάστε το στο Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει η πρώτη κατάθεσή της – «Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη»
Συγκλονίστηκες λεπτομέρειες από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας – «Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη» αναφέρει η ολυμπιονίκης σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση της το 1998 από παράγοντα της Ομοσπονδίας. Συγκλονίστηκες λεπτομέρειες από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας – «Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη» αναφέρει η […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει η πρώτη κατάθεσή της – «Ήμουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr