Απόστολος Γκλέτσος: “Έκανα rapid test και βγήκε θετικό στον κορονοϊό! Μου έφυγε η ψυχή”
14:15 - 24/01/2021
Ο Απόστολος Γκλέτσος που τον βλέπουμε καθημερινά στις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ, βγήκε τηλεφωνικά στην Ναταλία
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Έκανα rapid test και βγήκε θετικό στον κορονοϊό! Μου έφυγε η ψυχή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Έκανα rapid test και βγήκε θετικό - Μου ‘φυγε η ψυχή»
«Σε ένα σπίτι πήγα και μου το έκαναν και καθηλώθηκα» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό
Ένα rapid test που έκανε σε ένα σπίτι και το αποτέλεσμα που… μάλλον είναι θετικό. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε ότι του «έφυγε η ψυχή». ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορωνοϊό
Ένα rapid test που έκανε σε ένα σπίτι και το αποτέλεσμα που… μάλλον είναι θετικό.
Διαβάστε το στο thebest.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό»
Μέσα από τηλεφωνική σύνδεση βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑπόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό
Θετικός στο rapid test για τον κορονοϊό βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος
Διαβάστε το στο thetoc.grΑ. Γκλέτσος: «Έκανα rapid test και βγήκε θετικό – Μου ‘φυγε η ψυχή» – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι βγήκε θετικό το rapid test για τον κορωνοϊό που έκανε.
Το άρθρο Α. Γκλέτσος: «Έκανα rapid test και βγήκε θετικό – Μου ‘φυγε η ψυχή» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Έκανα rapid test και βγήκε θετικό – Μου ‘φυγε η ψυχή»
Μέσα από τηλεφωνική σύνδεση βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός, ωστόσο, αιφνιδίασε τόσο την παρουσιάστρια όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την ανησυχία του πως ίσως, αυτή τη στιγμή, είναι θετικός στον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ναταλία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑπόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορονοϊό
Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μεσώ τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι μάλλον είναι θετικός στον κορονοϊό. «Έκανα ένα rapid, μου έφυγε η ψυχή. Βγήκε θετικό. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός ή νοσηλευτής. Μου το έκανε ένας άνθρωπος, ούτε καν νοσηλευτής. Τώρα περιμένουμε το μοριακό. Το ιδιωτικά είναι κλειστά και τα δημόσια έχουν ένα πρωτόκολλο. Εγώ δεν έχω συμπτώματα. Σε ένα σπίτι πήγα και μου έκαναν το τεστ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος που συμμετέχει και στις 8 Λέξεις του Αντρέα Γεωργίου. Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι σε καραντίνα σπί
Διαβάστε το στο spoilersΑπόστολος Γκλέτσος: «Έκανα rapid test και βγήκε θετικό – Μου ‘φυγε η ψυχή»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι βγήκε θετικό το rapid test για τον κορωνοϊό που έκανε. «Μου ‘φυγε η ψυχή. Έκανα rapid test και βγήκε θετικό» είπε ο γνωστός ηθοποιός προσπαθώντας να διατηρήσει το χιούμορ του. «Ένας άνθρωπος το έκανε όχι νοσηλευτής ούτε γιατρός. Αλλά βγήκε θετικό. […]
Διαβάστε το στο dete.gr