Θετικός στον κορονοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος! Οι πρώτες δηλώσεις

14:48 - 24/01/2021

Ώρες αγωνίας για τον Απόστολο Γκλέτσο αφού με ένα πρώτο rapid test για τον κορονοϊό, βρέθηκε θετικός. 

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας (εικόνα)

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε πως ο γιος του, Ορφέας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οκτάχρονος Ορφέας εμφάνισε ήπια συμπτώματα και έπειτα από τεστ, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, όσο και η σύζυγός τους Μπέτυ και ο μεγαλύτερος γιος τους Φοίβος βγήκαν αρνητικοί […] The post Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας (εικόνα) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Λαπροβίτολα πριν από τον Παναθηναϊκό!

Η Μακάμπι ενημέρωσε αρχικώς πως ένας παίκτης της Ρεάλ που έπαιξε +20 λεπτά στη μεταξύ τους αναμέτρηση βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στη συνέχεια η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε πως είναι ο Νίκο Λαπροβίτολα. Continue reading Θετικός στον κορονοϊό ο Λαπροβίτολα πριν από τον Παναθηναϊκό! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Θετικός στον κορονοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος! Οι πρώτες δηλώσεις

Ώρες αγωνίας για τον Απόστολο Γκλέτσο αφού με ένα πρώτο rapid test για τον κορονοϊό, βρέθηκε θετικός. Βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη νέα αυτή περιπέτειά του: «Έκανα ένα rapid, μου βγήκε η ψυχή. Βγήκε θετικό. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες