Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε, είμαι αισιόδοξος

19:01 - 24/01/2021

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος

Διαβάστε το στο

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεωργιάδης: «Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος»

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε […] The post Γεωργιάδης: «Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ' ...

Διαβάστε το στο real.gr

Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος δήλωσε ο Γεωργιάδης

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε […] The post Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος δήλωσε ο Γεωργιάδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του…

Διαβάστε το στο politik.gr

Καταστήματα του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε καταστήματα του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος». Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός έγραψε: «Σήμερα στις αγορές του Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Άπαντες φορούν μάσκα, τα μαγαζιά τηρούν τα μέτρα, σε ορισμένα σημεία υπάρχει συνωστισμός. Αν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε […] The post Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε όλοι τις […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και... The post Αδ. Γεωργιάδης: Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό