Παπούλιας για Βαλυράκη: Αντίο Σήφη μου. Καλή αντάμωση
11:33 - 25/01/2021
«Η κοινή μας πορεία στα μονοπάτια του σοσιαλισμού είχε την ομορφιά μιας μεγάλης φιλίας» σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη. Ο Κάρολος Παπούλιας, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ιδεαλιστή, ανιδιοτελή, θαρραλέο, πεισματάρη, παθιασμένο με την κοινωνική δικαιοσύνη, υπέροχο, και σε προσωπικό […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπούλιας για Βαλυράκη: «Αντίο Σήφη μου. Καλή αντάμωση»
«Η κοινή μας πορεία στα μονοπάτια του σοσιαλισμού είχε την ομορφιά μιας μεγάλης φιλίας» σημειώνει ο κ. Παπούλιας.
Διαβάστε το στο tanea.grΠαπούλιας για Βαλυράκη: «Αντίο Σήφη μου. Καλή αντάμωση»
«Η κοινή μας πορεία στα μονοπάτια του σοσιαλισμού είχε την ομορφιά μιας μεγάλης φιλίας» σημειώνει ο κ. Παπούλιας.
Διαβάστε το στο tovimaΠαπούλιας για Βαλυράκη: «Αντίο Σήφη μου. Καλή αντάμωση»
Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για τον θάνατό του Σήφη Βαλυράκη. Ο Κάρολος Παπούλιας χαρακτηρίζει τον Σήφη Βαλυράκη υπέροχο, ιδεαλιστή, ανιδιοτελή, πεισματάρη, θαρραλέο και παθιασμένο με την κοινωνική δικαιοσύνη. «Η κοινή μας πορεία στα μονοπάτια του σοσιαλισμού είχε την ομορφιά μιας μεγάλης φιλίας», αναφέρει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ολόκληρο […]
The post Παπούλιας για Βαλυράκη: «Αντίο Σήφη μου. Καλή αντάμωση» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr