Ραγδαίες Εξελίξεις! Έπεσαν οι υπογραφές για τα Rafale – Συνεχίζεται η συζήτηση για τις φρεγάτες

16:30 - 25/01/2021

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Yπεγράφη λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας η σύμβαση για την προμήθεια των 18 Rafale Mε την υπογραφή επισφραγίζεται η αγορά των 12 μεταχειρισμένων και 6 καινούργιων μαχητικών αεροσκαφών και των οπλικών συστημάτων τους που αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί από γαλλικής πλευράς και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έπεσαν οι υπογραφές με τη Γαλλία για τα 18 Rafale – Ανοίγει η συζήτηση για τις φρεγάτες

Επισφραγίστηκε η αγορά των 18 Rafale, με την επίσκεψη στην Αθήνα της Γαλλίδας υπουργού Εθνικής Άμυνας Φλοράνς Παρλί και την υπογραφή των συμβάσεων ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια των γαλλικών μαχητικών. Οι υπογραφές για τα μαχητικά έπεσαν ανάμεσα στην Παρλί και τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας στο Πεντάγωνο, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να […] The post Έπεσαν οι υπογραφές με τη Γαλλία για τα 18 Rafale – Ανοίγει η συζήτηση για τις φρεγάτες first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Υπουργείο Άμυνας: «Έπεσαν» οι υπογραφές για τα Rafale -«Ψήνεται» η πρόταση για τις φρεγάτες Belh@rra

Ιστορική μέρα για την Πολεμική Αεροπορία. Παίρνει σειρά το Ναυτικό.  Στα γαλανόλευκα βάφονται πλεόν και επίσημα 18 γαλλικά μαχητικά Rafale 4.5 γενιάς (12 μεταχειρισμένα και 6 ολοκαίνουργια). Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Γαλλίδας ομολόγου του, Φλοράνς Παρλί, υπογράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25.01.21) η σύμβαση μεταξύ της Γενικής Διεύθυνης Αμυντικών […] The post Υπουργείο Άμυνας: «Έπεσαν» οι υπογραφές για τα Rafale -«Ψήνεται» η πρόταση για τις φρεγάτες Belh@rra appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο