Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
08:42 - 26/01/2021
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Ο κ. Εξαδάχτυλος βρέθηκε θετικός στον ιό 10 μερες μετα την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως είπε δεν ξέρει πού κόλλησε και αν το είχε παραβλέψει, θα νόμιζε ότι ήταν ένα απλό κρυολόγημα. Ο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κοροναϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Διαβάστε το στο Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό
Ανθρώπινος και ειλικρινής, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δεν έκρυψε ότι όταν την περασμένη Κυριακή (24.01.2021) έμαθε ότι έχει κολλήσει κορονοϊό, φοβήθηκε. Θετική έχει βρεθεί και η ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά τον εμβολιασμό του
Ο κορονοϊός προσέβαλλε τον Ρικ Πιτίνο, αφού του είχε χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο τεχνικός του κολεγίου της Iowa ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά τον εμβολιασμό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό - Δεν ξέρω πώς κόλλησα
Για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Διαβάστε το στο real.grΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.Ο κ. Εξαδάχτυλος βρέθηκε θετικός στον ιό 10 μερες μετα την πρώτη δόση του εμβολίου.Όπως είπε δεν ξέρει πού κόλλησε και αν το είχε παραβλέψει,
Διαβάστε το στο madata.grΕξαδάκτυλος για κορωνοϊό: Φοβήθηκα όταν βρέθηκα θετικός - Παίρνω κολχικίνη
Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος έκανε λόγο για ήπια συμπτώματα προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησε.
Διαβάστε το στο Cnn.grΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό – Δεν ξέρω που κόλλησα
Ήδη λαμβάνει κολχικίνη και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών του
Διαβάστε το στο news.grΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Ο κ. Εξαδάχτυλος βρέθηκε θετικός στον ιό 10 μερες μετα την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως είπε δεν ξέρει πού κόλλησε και αν το είχε παραβλέψει, θα νόμιζε ότι ήταν ένα απλό κρυολόγημα. Ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕίχε εμβολιαστεί και αυτός! Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς διαγνώστηκε θετικός με κορωνοϊό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ο κ. Εξαδάκτυλος δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο κόλλησε τη νόσο. Ήδη λαμβάνει κολχικίνη και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών του. «Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ», διότι όπως εξήγησε έχει και μια ηλικία, βάρος αλλά και υπέρταση. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μεγάλη η αναστάτωση να διακόπτει κανείς όλες τις δραστηριότητές του για 15 ημέρες.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Είχε εμβολιαστεί και αυτός! Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Διαβάστε το στο spoilersΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό
Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και σημείωσε πώς δεν μπορεί να προσδιορίσει πού κόλλησε τον ιό. Για το πώς βιώνει τον κορονοϊό μίλησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Ο κ.Εξαδάκτυλος που μέχρι τώρα συμβούλευε για τον κορονοϊό βρέθηκε στην αντίπερα όχθη και όπως εξομολογήθηκε στον ΣΚΑΙ φοβήθηκε και αγχώθηκε όταν βρέθηκε θετικός.
«Φοβήθηκα πολύ γιατί και μια ηλικία έχω, και παραπάνω κιλά και μία υπέρταση. Υπάρχει άγχος και αναστάτωση» είπε σημειώνοντας πώς και η σύζυγός του νοσεί ενώ τα παιδιά τους βρέθηκαν αρνητικά ωστόσο έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα ως στενές επαφές.
Ο κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕξαδάκτυλος: «Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό»
Εξαδάκτυλος: «Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό» Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Ο κ. Εξαδάχτυλος βρέθηκε θετικός στον ιό 10 μερες μετα την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως είπε δεν ξέρει πού κόλλησε και αν το είχε παραβλέψει, θα νόμιζε ότι ήταν ένα απλό […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός
Για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς διαγνώστηκε θετικός με κορωνοϊό, μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος....
The post Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr