Σοφία Μπεκατώρου: Πριν κάνω την καταγγελία μίλησα στα παιδιά μου – Η αντίδραση του γιου της που την στενοχώρησε
09:51 - 26/01/2021
Στη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί και τη συζήτηση με τα παιδιά της πριν μιλήσει δημόσια για το περιστατικό εστίασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου. Εξήγησε πως ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρε τονίζοντας πως ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να αποδείξει το περιστατικό και αναφέρθηκε στην «ομερτά» του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: Πριν κάνω την καταγγελία μίλησα στα παιδιά μου – Η αντίδραση του γιου της που την στενοχώρησε
Διαβάστε το στο Σοφία Μπεκατώρου: «Πριν κάνω την καταγγελία μίλησα στα παιδιά μου»
Στη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί και τη συζήτηση με τα παιδιά της πριν μιλήσει δημόσια για το περιστατικό εστίασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου. Εξήγησε πως ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρε τονίζοντας πως ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να αποδείξει το περιστατικό και αναφέρθηκε στην «ομερτά» του …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr