Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση μετά την ανάρτηση για τα βύσματα, τις πίτσες και τη Σαλαγκούδη στο Survivor
10:50 - 26/01/2021
Τρίτη, 26 Ιαν 2021 Τι είπε για το σχολιασμό στο ριάλιτι επιβίωσης Είναι ένας από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor και αγαπά όχι μόνο να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και να το σχολιάζει στα social media. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη που προκάλεσε αντιδράσεις μετά τα σχόλια για «βύσματα» στο Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους έξω από το στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Sfera και ξεκαθάρισε τι εννοούσε. Αρχικά, μετά το επεισόδιο της Κυριακής, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια ανάρτηση στα social media αναφέροντας: «Τα βύσματα μου τη σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν ο
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαλίκης: Απάντησε για τα «βύσματα», τις πίτσες και την Ανθή στο Survivor
Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε αίσθηση μετά τα «καυστικά» σχόλια για «βύσματα» στο Survivor.
Το άρθρο Τσαλίκης: Απάντησε για τα «βύσματα», τις πίτσες και την Ανθή στο Survivor εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤσαλίκης: Το καυστικό tweet για το «βύσμα» Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor
Τι έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ekriti.gr