Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης – “Έπαιρναν τους γονείς μου τηλέφωνο”

11:42 - 26/01/2021

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι έγκυος. To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης – “Έπαιρναν τους γονείς μου τηλέφωνο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου : Ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεα για την «εγκυμοσύνη» της

Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις φήμες;

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τις φήμες εγκυμοσύνης της: Για να τελειώνει αυτή η ιστορία

Από την προηγούμενη εβδομάδα και με αφορμή μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα προς την Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του Ευτυχείτε, ξεκίνησε μία φημολογία πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε κάποια στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής, με τον συνεργάτη της να σχολιάζει: «Στην κατάστασή σου». Η ατάκα αυτή φαίνεται […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Όλα ξεκίνησαν από μια ατάκα που είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις φήμες περί φερόμενης εγκυμοσύνης της. Γιατί εξέφραση την οργή της για συγκεκριμένα δημοσιεύματα.Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως «να πω σε αυτό το σημείο ότι η Ηλιάνα ρώτησε την Άννα μας αν είμαι έγκυος και μου έστελναν μηνύματα ότι ήταν άκομψο κλπ. Δεν ήταν άκομψο γιατί η κοπέλα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο και με κανένα ύπουλο τρόπο. Άκομψο είναι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι εντός εισαγωγικών πήραν στο σπίτι μου στο σταθερό τηλέφωνο, στους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν “θέλουμε μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος”. Άκομψο ήταν κάποια sites και κά

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κατερίνα Καινούργιου : Ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα και τις άκομψες ερωτήσεις ακόμα και στους γονείς της ξεκαθάρισε την κατάσταση της και απάντησε σε όλους και σε όλα. «Δεν μου αρέσει να απολογούμαι»«Να πω σε αυτό το σημείο ότι η Ηλιάνα ρώτησε την […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της