Επίθεση στην Αργυρούπολη: «Το παιδί μου βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή»
14:09 - 26/01/2021
Η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε συνομίληκό του για να τον κλέψει, ανέφερε πως ο γιος της είναι αθώος. Η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον συνομήλικό του για να του κλέψει το κινητό του, μίλησε στην εκπομπή Tlive, τονίζοντας πως απλά ο γιος της βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη […]
The post Επίθεση στην Αργυρούπολη: «Το παιδί μου βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση στην Αργυρούπολη : «Ήταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» λέει η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου
Σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή ισχυρίζεται ότι ήταν ο 16χρονος γιος της, η μητέρα ενός εκ των τριών νεαρών οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έναν 15χρονο και μαχαίρωσαν έναν 17χρονο στην Αργυρούπολη. Μιλά αποκλειστικά στο MEGA και μεταφέρει την δική της εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν
Διαβάστε το στο Επίθεση, Αργυρούπολη: «Tο παιδί μου βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» (βίντεο)
Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την επίθεση στην Αργυρούπολη. Την άποψη του γιου της περιγράφει η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο αιματηρό περιστατικό σε βάρος ενός 17χρονου. Μιλώντας για την επίθεση στην Αργυρούπολη η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου είπε στο MEGA και την εκπομπή Live News πως το παιδί της βρέθηκε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίθεση στην Αργυρούπολη: «Πιστεύω το παιδί μου – Βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή»
Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την επίθεση στην Αργυρούπολη. Την άποψη του γιου της περιγράφει η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο αιματηρό περιστατικό σε βάρος ενός 17χρονου. Μιλώντας για την επίθεση στην Αργυρούπολη η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου είπε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο πως το […]
Διαβάστε το στο dete.gr