Θεοφανία Παπαθωμά: «Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική»
14:15 - 26/01/2021
Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό της Τρίτης και όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει το εμβόλιο για […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφανία Παπαθωμά: «Αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα δεν θα τη φορούσα» (vid)
«Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί, εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης, ό,τι μας πουν οι ειδικοί. Αν έρθει η σειρά μου να εμβολιαστώ, θα το σκεφτώ». Για τη χρήση μάσκας, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Φοράμε μάσκα εκεί που είναι […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα δεν θα τη φορούσα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΘεοφανία Παπαθωμά: “Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική, κάνουμε εμβόλια αν αποδειχθούν ασφαλή” (video)
Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη της εκπομπής “Πρωινό” και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19.
Το άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: “Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική, κάνουμε εμβόλια αν αποδειχθούν ασφαλή” (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr“Δεν μασάει” η Θεοφανία Παπαθωμά! Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική, κάνουμε εμβόλια αν αποδειχθούν ασφαλή”
Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη της εκπομπής “Πρωινό” και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19. “Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί, εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης, ό,τι μας πουν οι ειδικοί. Αν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔεν μασάει η Θεοφανία Παπαθωμά! Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική, κάνουμε εμβόλια αν αποδειχθούν ασφαλή
“Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί, εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης, ό,τι μας πουν οι ειδικοί. Αν έρθει η σειρά μου να εμβολιαστώ, θα το σκεφτώ” απάντησε η ηθοποιός. Για τη χρήση μάσκας, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: “Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική η μάσκα. Εφόσον η μάσκα είναι υποχρεωτική, την φοράμε, γιατί σεβόμαστε και τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική δεν θα τη φοράγαμε”.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δεν μασάει η Θεοφανία Παπαθωμά! Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική, κάνουμε εμβόλια αν αποδειχθούν ασφαλή
Διαβάστε το στο spoilers