Ανοίγουν στόματα και στον χώρο του θεάματος! «Όταν ήμουν 16 ετών με είχε παρενοχλήσει ένας “κύριος” του θεάτρου»

14:37 - 26/01/2021

Στη δική του τραυματική εμπειρία, όταν σε ηλικία μόλις 16 ετών είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άντρα μίλησε στον «Θέμα 104,6» ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου. Το άρθρο Ανοίγουν στόματα και στον χώρο του θεάματος! «Όταν ήμουν 16 ετών με είχε παρενοχλήσει ένας “κύριος” του θεάτρου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσοστόμου: «Όταν ήμουν 16 ετών, με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου»

Στη δική του τραυματική εμπειρία, όταν σε ηλικία μόλις 16 ετών είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άντρα μίλησε στον «Θέμα 104,6» ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Διαβάστε το στο

Χρυσοστόμου: Όταν ήμουν 16 ετών με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου – Μου έλεγε «θα σε καταστρέψω»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ένα τέλος, μία αρχή», είπε πως όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στο κόσμο του θεάτρου, στην Ρόδο όπου ζούσε, με την οικογένειά του, ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα. «Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν […] The post Χρυσοστόμου: Όταν ήμουν 16 ετών με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου – Μου έλεγε «θα σε καταστρέψω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Χρυσοστόμου: Όταν ήμουν 16 ετών με είχε παρενοχλήσει ένας κύριος του θεάτρου

Μιλώντας στην εκπομπή «Ένα τέλος, μία αρχή», ο ηθοποιός είπε πως όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στο κόσμο του θεάτρου, στην Ρόδο όπου ζούσε, με την οικογένειά του, ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.     «Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφερόμενος στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βίωσε.   Η λύση, όπως λέει, δεν είναι να κάνεις κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να μπορεί το παιδί να μιλήσει στους γονείς τους. «Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσε στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία