Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιος θα κερδίσει την καρδιά της Χρύσας

16:15 - 26/01/2021

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το μυστικό συμβούλιο παρά τις επιφυλάξεις όλων και κυρίως του Παρασκευά αποφασίζει να κάνει τον Στάθη και τη γυναίκα του Πλατανιώτες. Η Κατερίνα και ο Λουκάς πίνουν κρασάκι παρέα, θυμούνται τις παλιές καλές μέρες και το κλίμα μεταξύ τους αναθερμαίνεται. Ο Ηλίας και η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν την διάλυση της συμμαχίας και του έρωτά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν! Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης διεκδικούν την καρδιά της Χρύσας, ποιος από τους δυο θα βγει νικητής; Ο παπάς και η Κική έρχονται πολύ κοντά, ενώ το νέο δίδυμο Καλλιόπης- Χαραλάμπη εξακολουθεί ν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά