Καταγγελία βόμβα της Γερονικολού κατά Κιμούλη: Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα
20:04 - 26/01/2021
Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία έρχεται μία νέα από την Κατερίνα Γερονικολού για τον ηθοποιό. «Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου. Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας. Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μετά τη Δούκα «βόμβα» και από Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…»
Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram: «Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου. Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα […]
The post Μετά τη Δούκα «βόμβα» και από Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr