Σοκάρει η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: “Με φόβισες, με τρόμαξες…”

20:26 - 26/01/2021

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον To άρθρο Σοκάρει η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: “Με φόβισες, με τρόμαξες…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη – “Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω αλλά έως εδώ”

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, που πραγματικά συγκλονίζει με τα όσα επέλεξε να δημοσιοποιήσει, μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την πολύ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ξεσπά η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη – “Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω αλλά έως εδώ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νέα καταγγελία: Η Κατερίνα Γερονικολού «φωτογραφίζει» τον Κιμούλη, «με φόβισες, με τρόμαξες» (pic)

Η Κατερίνα Γερονικολού ευχαρίστησε δημόσια την Ζέτα Δούκα που μίλησε ανοιχτά και της έδωσε θάρρος.

Διαβάστε το στο

Νέα καταγγελία για ιμούλη: Η Κατερίνα Γερονικολού «φωτογραφίζει» τον ηθοποιό – «Με φόβισες, με τρόμαξες»

Μετά τη Ζέτα Δούκα, η οποία κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη ότι άσκησε εις βάρος της σωματική και λεκτική βία σε θεατρική παράσταση στην οποία είχαν συνεργαστεί, έρχεται ακόμα μια νέα καταγγελία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Γερονικολού: Και εκείνη θύμα του Γιώργου Κιμούλη

Τι δημοσίευσε η ηθοποιός;

Διαβάστε το στο queen.gr

Και η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

Μετά την Ζέτα Δούκα έρχεται άλλη μια ηθοποιός να καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. Πρόκειται για την Κατερίνα Γερονικολού η οποία ευχαρίστησε δημόσια τη Ζέτα Δούκα που μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και έτσι βρήκε και εκείνη το θάρρος να προβεί στην ανάλογη κίνηση. Η ηθοποιός σε ανάρτησή της εξήγησε γιατί δεν είχε […] The post Και η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κατερίνα Γερονικολού: Kαταγγέλλει και αυτή τον Γ.Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό - «Με φόβισες με τρόμαξες ως εδώ!»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στον τηλεοπτικό αέρα για την βίαιη συμπεριφορά, που της ασκούσε ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο. Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλει και εκείνη με τη σειρά της εργασιακό εκφοβισμό από τον ηθοποιό. «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας» γράφει μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία παραθέτει την αφίσα απο την παράσταση «Δον Ζουάν , η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Η Κατερίνα Γερονικολού σημειώνει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κατερίνα Γερονικολού: Κατηγορεί (και αυτή) τον Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό – “Με φόβισες, με τρόμαξες…”

Μετά τη Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Κιμούλη σχετικά με τη συνεργασία τους στην παράσταση “Δον Ζουάν, η επιστροφή” και συγκεκριμένα τον κατηγορεί για εργασιακό εκφοβισμό. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ό,τι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Κατερίνα Γερονικολού σοκάρει για τον Γιώργο Κιμούλη: Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω

Μετά την πρωινή εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε πριν από αρκετά χρόνια στο θέατρο από τον Γιώργο Κιμούλη, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν για το θέμα και μάλιστα κάποιοι για όσα έχουν ζήσει κι οι ίδιοι. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, που πραγματικά συγκλονίζει και που αναφέρει ότι κι η ίδια φοβόταν να μιλήσει τόσο καιρό. Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου. Με φόβισες. Με

Διαβάστε το στο spoilers

H Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

Εργασιακό εκφοβισμό καταλογίζει στον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της