Survivor: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μπάρτζη και Παπαδόπουλο – Άδειασε τον συμπαίκτη της η Ασημίνα
01:02 - 27/01/2021
Νέος γύρος τσακωμών επικράτησε στο Survivor, καθώς στο συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση εκτυλίχθηκε γύρω από τη συμπεριφορά του Κώστα Παπαδόπουλου απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη, στο αγώνισμα ασυλίας. Ο Νίκος θεώρησε ότι ο Κώστας πρόσβαλε το επάγγελμά του, με τον δεύτερο να δίνει εξηγήσεις και να ζητάει συγγνώμη, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. «Είμαι κι εγώ βιοπαλαιστής, συνεργάζομαι καθημερινά με παραγωγός για να φτιάξω τα γλυκά μου. Σέβομαι αυτό το επάγγελμα ποιος είμαι εγώ να το κατακρίνω. Αν το πήρε έτσι ο Νίκος ζητάω συγγνώμη. Εγώ νόμιζα ότι είχε πάει σε προσωπικό επίπεδο και στον τρόπο που μου απευθυνόταν. Θέλω να ζητήσω σε εσένα και σε όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα συγγνώμη», είπε ο Κώστας Παπ
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Ν.Μπάρτζη και Κ.Παπαδόπουλο - Ποιος θα αποχωρήσει;
Ούτε από το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να απουσιάσουν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, που θα δώσουν "μάχη" σε ακόμη ένα αγώνισμα.
Ένας υδάτινος στίβος μάχης περιμένει τους Μπλε και τους Κόκκινους απόψε για το έπαθλο της επικοινωνίας.
Τα λόγια που ειπώθηκαν εχθές από τον Κώστα Παπαδόπουλο δεν έχουν ξεχαστεί από τον Νίκο Μπάρτζη και όλα δείχνουν πως η συγγνώμη του πρώτου δεν ήταν αρκετή.
Απόψε όμως ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί από την παραλία. Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Διαβάστε το στο pronews.gr