Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
11:33 - 27/01/2021
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η ηθοποιός που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους ηθοποιούς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία - Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
«Να με πάει στα δικαστήρια, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, είναι όλα αλήθεια» υποστηρίζει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο lifo.grΡουμελιώτη για Κιμούλη: «Η συνεργασία μας είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου» (Vid)
«Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία του», ανέφερε η ηθοποιός και υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο γνωρίζουν για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΡουμελιώτη για Κιμούλη : Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η ηθοποιός που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους ηθοποιούς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»
Διαβάστε το στο to10.grΕυδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η ηθοποιός που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε σπάσει τη σιωπή της για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους ηθοποιούς, μίλησε και πάλι Η ηθοποιός τάχτηκε υπέρ της Ζέτας Δούκα για τις καταγγελίες που έκανε χθες στο MEGA σχετικά με την λεκτική αλλά και σωματική βία που άσκησε σε αυτήν […]
The post Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕυδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία – Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία – Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε σήμερα για την παλιότερη αναφορά της στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, στον απόηχο της καταγγελίας της Ζέτας Δούκας για λεκτική και σωματική βία από τον ίδιο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Ενώ ο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr