Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη: “Την ώρα της παράστασης με έβριζε χυδαία – Φοβόμουν να πάω στο καμαρίνι μου”

11:45 - 27/01/2021

Για τη δική της τραυματική εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε πριν To άρθρο Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη: “Την ώρα της παράστασης με έβριζε χυδαία – Φοβόμουν να πάω στο καμαρίνι μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία

Τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη κατέθεσε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη. «Η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε στο MEGA. «Ήμουν 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα δύναμη στον χώρο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία...»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε πριν από λίγη ώρα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για βίαιη συμπεριφορά από...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο Κιμούλης με έβριζε χυδαία - Κρυβόμουν στην τουαλέτα από το φόβο μου»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Καταγγελίες και από Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη: «Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία»

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους σε μια θεατρική παράσταση. Για το θέμα αυτό και για την προσωπική της εμπειρία  μίλησε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία συγκλόνισε […] The post Καταγγελίες και από Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη: «Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο Κιμούλης με έβριζε χυδαία - Κρυβόμουν στην τουαλέτα από το φόβο μου»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Κιμούλης με έβριζε χυδαία – Φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου (βίντεο)

Ο Γιώργος Κιμούλης αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν για τη συμπεριφορά του στο θέατρο πολλοί συνάδελφοί του, όσο περνά η ώρα όμως, οι καταγγελίες πληθαίνουν και είναι ολοένα και σοβαρότερες. Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σόκαρε με τις περιγραφές της, το πρωί της Τετάρτης. Όσα είπε η ηθοποιός στον αέρα, είναι κόλαφος για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της