Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: “Δεν έπεσα από τα σύννεφα – Ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στην Γερονικολού”

13:18 - 27/01/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός και θεατράνθρωπος To άρθρο Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: “Δεν έπεσα από τα σύννεφα – Ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στην Γερονικολού” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα… ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στη Γερονικολού»

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού στον ANT1 βρέθηκε την Τετάρτη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Η Μιμή Ντενίση τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι […] The post Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα… ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στη Γερονικολού» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Μιμή Ντενίση για τον σάλο με τον Γιώργο Κιμούλη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μιμή Ντενίση η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Η Μιμή Ντενίση τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιμή Ντενίση για Κιμούλη: «Ξέρω ότι χρωστάει και χρήματα στη Γερονικολού – Θα τον συμβούλευα να ζητήσει συγγνώμη»

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικουλού. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και […] The post Μιμή Ντενίση για Κιμούλη: «Ξέρω ότι χρωστάει και χρήματα στη Γερονικολού – Θα τον συμβούλευα να ζητήσει συγγνώμη» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα… ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στη Γερονικολού»

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού στον ANT1 βρέθηκε την Τετάρτη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Η Μιμή Ντενίση τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μιμή Ντενίση για τον σάλο με τον Γιώργο Κιμούλη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μιμή Ντενίση η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Η Μιμή Ντενίση τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της