Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Φιλιώ θέλει να μάθει την αλήθεια για τη Μαργαρίτα

16:15 - 27/01/2021

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε, όταν ανακαλύπτει ότι ο Στάθης μπλέκεται στα σχέδιά της… Έξαλλη μαζί του, του ζητάει εξηγήσεις για την απόφασή του να γίνει Πλατανιώτης! Το μυστικό φλερτ του παπα-Αντρέα με την Κική συνεχίζεται, με τη Χρύσα να προσπαθεί να καταλάβει από πού προκύπτει η αλλαγή στη διάθεση της μητέρας της. Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, ενώ η Βαρβάρα, από λάθος, μένει με την εντύπωση πως ο Σίμος έκανε πρόταση γάμου στην Τούλα και αρχίζει να ετοιμάζει γάμους και πανηγύρια στο μυαλό της. Ζητάει από τ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη με την απόφαση του Στάθη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Eπεισόδιο 71: Ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε, όταν ανακαλύπτει […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη με την απόφαση του Στάθη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά