Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Σε προτεραιότητα οι εκκρεμείς συντάξεις
17:33 - 27/01/2021
Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ο Κωστής Χατζηδάκης…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου
«Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, που διοργανώθηκε, κατόπιν αιτήματος του συνδικαλιστικού φορέα των δημοσίων υπαλλήλων. Από πλευράς ΑΔΕΔΥ, επισημάνθηκε η σοβαρότητα του θέματος των εκκρεμών συντάξεων και ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν προσωρινή […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: "Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου"
Κ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: "Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου"
Wed, 27/01/2021 - 18:03
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΧατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: «Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο1 προτεραιότητά μου»
Τι είπε ο υπουργός Εργασίας αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο
Διαβάστε το στο mononews.grΚ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου
«Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, που διοργανώθηκε, κατόπιν αιτήματος…
Διαβάστε το στο politik.grΚ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου
«Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, που διοργανώθηκε, κατόπιν αιτήματος του συνδικαλιστικού φορέα των δημοσίων υπαλλήλων.
Διαβάστε το στο analitis.grΧατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Σε προτεραιότητα οι εκκρεμείς συντάξεις
Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ο Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε πως οι εκκρεμείς συντάξεις αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα. «Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο […]
The post Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Σε προτεραιότητα οι εκκρεμείς συντάξεις appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΚ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου
Τηλεδιάσκεψη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων «Οι εκκρεμείς συντάξεις...
The post Κ. Χατζηδάκης προς ΑΔΕΔΥ: Οι εκκρεμείς συντάξεις είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr