Ελενα Ακρίτα: "Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος"
20:49 - 27/01/2021
"Το ταλέντο δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του" γράφει η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση Κιμούλη
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ακρίτα: «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος» (pic)
Σε απόστημα που «πρέπει να σπάσει και στο θέατρο, αλλά και στην δημοσιογραφία όταν με το καλό, ανοίξουν κι εκεί τα στόματα» αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα.
Διαβάστε το στο Ακρίτα: «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος» – Το απόστημα να σπάσει και στη δημοσιογραφία
Μάλιστα η ανάρτησή της ξεκινάει με τη φράση «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος» ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι «ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός», αλλά όπως αναφέρει «το ταλέντο δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του», για να ολοκληρώσει ότι «υπήρχαν ταλέντα που καταστράφηκαν επειδή δεν έκαναν τα […]
The post Ακρίτα: «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος» – Το απόστημα να σπάσει και στη δημοσιογραφία appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑκρίτα: Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος
ΕΛΛAΔΑ
Τις καταγγελίες διαφόρων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη σχολίασε η Έλενα Ακρίτα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα η οποία κατήγγειλε πως δέχτηκε σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Closer» το 2008.
Η Έλενα Ακρίτα αρχικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ανοίγουν τα στόματα στο θέατρο. Άντε να ανοίξουν και στη δημοσιογραφία. Έντυπη και τηλεοπτική».
Αργότερα, έγραψε σε νέα ανάρτηση:
«Παλιά λέγαμε το κλασικό “Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος”.
Ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός. Ενίοτε και εξαιρετικός, όταν η μανιέρα
Διαβάστε το στο topontiki.grΈλενα Ακρίτα: Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο
Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση στα social media, πήρε θέση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη.Η Έλενα Ακρίτα έκανε ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε στις καταγγελίες ηθοποιών, σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη.
Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει πως «ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός. Ενίοτε και εξαιρετικός, όταν η μανιέρα του δεν τον οδηγεί σε ασφαλεις ατραπούς. Έχω συγκλονιστεί σε παράσταση του - στον Βασιλιά Λιρ συγκεκριμένα. Το ταλέντο όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του».
Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση της:
Παλιά λέγαμε το κλασικό «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr