Προκλητικός Ζουράρις: «Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προκαλεί ο Ζουράρις: Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη
«Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Ζουράρι σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης σε ότι αφορά τα μέτρα για τις συναθροίσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 και εξαπέλυσε προκλητική επίθεση. Όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης σημείωσε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖουράρις εκτός ελέγχου για συναθροίσεις! «Τα έχω χεσμ@@ τα 99 άτομα – Αυτά είναι μαλ@@ του Μητσοτάκη»
«Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον Status 107,7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, αναφορικά με τα μέτρα για τις συναθροίσεις, αποκαλύπτοντας ότι θα πάει στο συλλαλητήριο, τηρώντας όλα τα μέτρα και συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ‘χοντρό’, γιατί ο υβριστής μου Μητσοτάκης, ο οποίος ακόμη δεν μου […]
The post Ζουράρις εκτός ελέγχου για συναθροίσεις! «Τα έχω χεσμ@@ τα 99 άτομα – Αυτά είναι μαλ@@ του Μητσοτάκη» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΖουράρις: «Τα έχω χε@#@#α τα 99 άτομα, τη διάταξη Μητσοτάκη» (ηχητικό)
Πολιτική
Σκληρή φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή την απόφαση που ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τις συναθροίσεις εξαπέλυσε μιλώντας στον Status 107,7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις.
«Τα έχω χε@#@#α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις, αναφορικά με το φιρμάνι της ΕΛΑΣ για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες πριν το μεγάλο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Ο κ. Ζουράρις μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο, τηρώντας όλα τα μέτρα, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ‘χοντρό’, γιατί ο υβριστής μου Μητσοτάκης, ο οποίος ακόμη δεν μου ζήτησε συγνώμη για την ύβρη του εναντίον μου και εναντίον τη
Διαβάστε το στο topontiki.grΖουράρις: «Τα έχω χ@@@@@α τα 99 άτομα»!
Lamianow.gr
Ζουράρις: «Τα έχω χ@@@@@α τα 99 άτομα»!
Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού για τη διάταξη για τις συναθροίσεις εξαπέλυσε ο Κώστας Ζουράρις. Με αφορμή το σημερινό φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, δήλωσε στον Status 107,7 ότι θα δώσει το παρών και είπε χαρακτηριστικά «τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη». «Δεν είναι “χοντρό” αυτό που λέω, γιατί […]
Ζουράρις: «Τα έχω χ@@@@@α τα 99 άτομα»!
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΚ.Ζουράρι: Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη
«Πυρά» κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή την απόφαση για τις συναθροίσεις εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις. «Τα έχω χε@@@@α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις, αναφορικά με τα μέτρα για τις συναθροίσεις, αποκαλύπτοντας ότι θα πάει στο συλλαλητήριο, τηρώντας όλα τα μέτρα, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ‘χοντρό’, γιατί ο υβριστής μου Μητσοτάκης, ο οποίος ακόμη δεν μου ζήτησε συγνώμη για την ύβρη του εναντίον μου και εναντίον της ιστορίας μου και της οικογένειάς μου, αντιστοίχως μ@@@@ες είναι και αυτά για τα 99 άτομα.» «Θα είμαστε όλοι με δύο μέτρα απόσταση με τις μάσκες», είπε για το συλλαλητήριο ο Κώστας Ζουράρις. Το στιγμιότυπο εδώ:
> Διαβάστε όλο
Διαβάστε το στο spoilers