Βασίλης Μπισμπίκης: “Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες…”

13:15 - 28/01/2021

Καλεσμένος στο “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: “Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στις καταγγελίες ηθοποιών για βία στο θέατρο

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό του Αντ1, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από στην σεξουαλική παρενόχληση και τον επαγγελματικό εκφοβισμό, αλλά φυσικά μίλησε για τη σειρά, δίνοντας μας ένα δυνατό spoiler για τη συνέχεια της . Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε καμπάνια κατά της βίας που στρέφεται ενάντια στις γυναίκες, εξήγησε ότι έχει δουλέψει στη ζωή του δίπλα σε πολύ σκληρούς σκηνοθέτες -και κατονόμασε την Άννα Συνοδινού, δίπλα στην οποία έκανε τα πρώτα βήματά του- και ότ

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Μπισμπίκης: Τις αποκαλύψεις που σοκάρουν των τελευταίων ημερών σχολίασε ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Τις αποκαλύψεις που σοκάρουν των τελευταίων ημερών σχολίασε ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της