Έξαλλη η Φαίη Σκορδά το ξέκοψε στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»
13:45 - 28/01/2021
Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως και της ψυχολογικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της […]
The post Έξαλλη η Φαίη Σκορδά το ξέκοψε στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Σκορδά το ξέκοψε στον Λιάγκα: «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»!
“Ας υπάρχει σε κάποιες κουβέντες που όμως δεν γίνονται δημόσια σας παρακαλώ πολύ!”, είπε η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη. Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Έξαλλη η Σκορδά το ξέκοψε στον Λιάγκα: «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»
Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως και της ψυχολογικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα. Μια φράση, όμως, είναι που η Φαίη δεν θέλει να ακούει με τίποτα στον αέρα… «Έχει γίνει πολύς λόγος τις τελευταίες […]
Διαβάστε το στο irafina.gr