Η παραδοσιακή σάλτσα παρμεζάνας «Αλφρέντο»
13:51 - 28/01/2021
Υλικά 150 γρ. βούτυρο 220 γρ. τυρί κρέμα Σκόρδο σε σκόνη 500 ml γάλα 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα Πιπέρι Εκτέλεση Βήμα 1: Λιώνετε το βούτυρο σε μια αντικολλητική κατσαρόλα ή τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Βήμα 2: Προσθέτετε το τυρί κρέμα και την σκόνη σκόρδου, ανακατεύοντας με σύρμα μέχρι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε γάλα, λίγο λίγο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr