Χρήστος Νικολόπουλος: Ζούσα με την κατάθλιψη για 20 χρόνια -πίστευα ότι θα πεθάνω
16:15 - 28/01/2021
Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στον Θάνο Σιαφάκα στην εκπομπή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για την κατάθλιψη που του έκανε δύσκολη τη ζωή επί περισσότερα από 20 χρόνια.Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα τα Νέα, όπου αναφέρονταν στο πρόβλημα της κατάθλιψης που τον ταλαιπώρησε για πολύ μεγάλο διάστημα, ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Θάνο Σιαφάκα για την κατάθλιψη και τον τρόπο που επέλεξε για να την ξεπεράσει:
«Νομίζω πως ψυχολογικά προβλήματα έχουν το 80% των ανθρώπων. Κάποιοι το βιώνουν πιο ελαφρά. Κάποιοι πιο έντονα. Εγώ έτυχε να το βιώσω τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον πολύ βαριά.
»Εγώ είναι πολύ ευαίσθητος στις σχέσεις μου με τους ανθ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Νικολόπουλος: Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια – Πίστευα ότι θα πεθάνω
«Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα», ανέφερε ο Χρήστος Νικολόπουλος σε εξομολόγηση του στο Πρώτο Πρόγραμμα. Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, εξήγησε ότι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κατάθλιψης απευθύνθηκε σε ειδικούς, όμως, όπως […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος: Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια - Πίστευα ότι θα πεθάνω
Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος
Διαβάστε το στο thetoc.grΕξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω
Για την δική του μάχη με το τέρας της κατάθλιψης μίλησε για πρώτη φορά ο σπουδαίος έλληνας μουσικοσυνθέτης
The post Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΣοκάρει ο Χρήστος Νικολόπουλος: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια – Πίστευα ότι θα πεθάνω»
«Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα»,
Το άρθρο Σοκάρει ο Χρήστος Νικολόπουλος: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια – Πίστευα ότι θα πεθάνω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΧρήστος Νικολόπουλος για την κατάθλιψη: «Πίστευα ότι θα πεθάνω»
Ο γνωστός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ και μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάθλιψη. «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα», αναφέρει σε μια κατάθεση ψυχής. Ο κορυφαίος συνθέτης […]
Διαβάστε το στο irafina.gr