«Πάγωσε» στο The Voice η Δούκισσα Νομικού – «Όλα καλά;»

01:15 - 29/01/2021

Η Νικολέττα Ρουμελιώτη κι ο Μάριος Πασιάλης ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice για την δική τους μονομαχία, μόνο που […] The post «Πάγωσε» στο The Voice η Δούκισσα Νομικού – «Όλα καλά;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: “Κόκαλο” έμεινε η Δούκισσα Νομικού – “Όλα καλά;”

Η Νικολέττα Ρουμελιώτη κι ο Μάριος Πασιάλης ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice για την δική τους μονομαχία, μόνο που στο τέλος δεν φάνηκε ότι πήγαν όλα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο The Voice: “Κόκαλο” έμεινε η Δούκισσα Νομικού – “Όλα καλά;” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Πάγωσε» στο The Voice η Δούκισσα Νομικού – «Όλα καλά;»

Ανησύχησε η Δούκισσα Νομικού στο The Voice με τη νεαρή διαγωνιζόμενη. Η Νικολέττα Ρουμελιώτη κι ο Μάριος Πασιαλής ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice για την δική τους μονομαχία, μόνο που στο τέλος φάνηκε ότι δεν πήγαν όλα καλά. Με το που έφτασε η Δούκισσα Νομικού στην σκηνή για να μιλήσει για την ψηφοφορία των δύο παιδιών, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη Νικολέττα και την ρώτησε ανήσυχη: «Όλα καλά;». Η ίδια της απάντησε απογοητευμένη: «Όχι, δεν ένιωθα καλά και δεν είμαι ευχαριστημένη. Είχα πολύ άγχος κι είναι πιο αντικειμενικό να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου.» Μάταια οι coaches προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι δεν πειράζει για δύο λαθάκια κι ότι ο μόνος αντίπαλος είναι ο εαυτός τ

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο