Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόπη Τσαπανίδου: Θα γίνω μάνα! Ξανά!
Εγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η δίδυμη κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα. Η νεαρή που ζει και σπουδάζει στην Ολλανδία, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον λογαριασμό της στο instagram, δείχνοντας τον γιο της στο υπερηχογράφημα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά στα 53 της: "Γέμισε ο κόσμος μου"
Το υπερηχογράφημα της κόρης της Πόπης Τσαπανίδου και η όμορφη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠόπη Τσαπανίδου: Θα γίνει γιαγιά
Η Πόπη Τσαπανίδου μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης της κόρης της με τους αναγνώστες του σάιτ της.Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έκρυψε ποτέ τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας τα παιδιά της, χωρίς τον πατέρα τους, από πολύ μικρή ηλικία, όπως και την ικανοποίηση που νιώθει σήμερα, που και οι τρεις κόρες της έχουν πάρει τον δρόμο τους. «Τις βλέπω και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να κάνω παρέα με αυτά τα τυπάκια» είχε πει πρόσφατη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά.
Γι’ αυτό και η χαρά της που θα γίνει γιαγιά είναι απροσμέτρητη, σε σημείο που θέλησε να την μοιραστεί με τους αναγνώστες της.
Στο τελευταίο σημείωμά της λοιπόν στο ipop.gr, η παρουσιάστρια έγραψε:
«Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του πα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά
Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του site της και μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες με την κόρη της.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠόπη Τσαπανίδου: Ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά
“Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά. Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται. Νοιώθω […]
The post Πόπη Τσαπανίδου: Ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΗ Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά
Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του site της και μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες με την κόρη της.
Διαβάστε το στο