Γκλέτσος: Ήμουν μπροστά σε περιστατικά λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων και επενέβην
10:24 - 29/01/2021
Για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν λεκτική αλλά και σωματική βία στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ τόνισε πως ήταν και ο ίδιος μάρτυρας παρόμοιων περιστατικών στο παρελθόν και ενέργησε δεόντως. «Μουδιάσαμε. Έχουμε μια αμηχανία. Θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο και να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: “Ήμουν μπροστά σε περιστατικά βίας και παρενέβη…”
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Κοινωνία ώρα Mega” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Ήμουν μπροστά σε περιστατικά βίας και παρενέβη…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Έχω δει περιστατικά λεκτικής βίας απέναντι σε συναδέλφους μου» (video)
Τι αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος
Διαβάστε το στο mononews.grΑπόστολος Γκλέτσος: Ήμουν μπροστά σε περιστατικά λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων μου
Πως σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας για τις καταγγελίες της κ. Δούκα και άλλων ηθοποιών έναντι του Γιώργου Κιμούλη
Διαβάστε το στο patrasevents.gr