Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας

17:27 - 29/01/2021

Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας 29/01/2021 Το τέλος της θητείας του στη Μαρσέιγ το προσεχές καλοκαίρι αποκάλυψε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σε ερώτηση  για το μέλλον του στην ομάδα της Μασσαλίας, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας μηδαμινές πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας του με τον γαλλικό σύλλογο.  «Με την θέση που βρισκόμαστε και τις εμφανίσεις που κάνουμε όλη την σεζόν είναι πολύ λογικό να φύγω το καλοκαίρι, άσχετα με το τι μπορεί να λέει η διοίκηση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα ανανέωσης.  Είναι ένα μονοπάτι που έχουμε συμφωνήσει να βαδίσουμε με την διοίκη

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, προανήγγειλε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα με τη Ρεν. "Φυσικά ναι, έτσι νομίζω" απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του. The post Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, προανήγγειλε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, προανήγγειλε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα με τη Ρεν.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)